Contact | Urmareste-ne:     

Politica de retur

Toti clientii site-ului Vreauromanesc.ro au posibilitatea de a renunta la abonament in termen de 72 de ore/sau 3 zile daca echipa Vreauromanesc este anunțata in timp util la adresa de mail Vreauromanesc@gmail.com cu privire la intentia de a renunta la abonament si in cel mai scurt timp se va primi un raspuns banii fiind returnați prin transfer bancar.

In cazul in care au trecut 72 de ore sau 3 zile abonamentul va ramane activ pe toată perioada lunii in curs pentru care a fost platit, iar renuntarea la abonament va avea loc in prima zi dupa expirarea abonamentului.
Daca se doreste inchiderea contului se poate accesa din meniul de client stergere cont si se va sterge contul iar in cazul in care exista dificultati, clientii sunt rugati sa dea un mail la vreauromanesc@gmail.com cu cererile in cauza de unde se va primii suport in cel mai scurt timp.

In cazul in care produsele comandate sau serviciile nu sunt conforme cu cele prezentate de vanzator si nu reusiti sa cadeți de comun acord cu vanzatorul va rugam frumos sa ne contactati pe mailul vreauromanesc@gmail.com alaturi de explicatii si poze ce prezinta problema descoperita de dumneavoastra pentru a lua masurile necesare de a elimina vanzatorul in cazul in care este necesar.

Returnarea produselor de pe Vreauromanesc.ro nu intra in raspunterea site-ului Vreauromanesc.ro sau a companiei Freshtogo natural srl intrucat platforma este dedicata anunturilor puse de utilizatori.Orice neclaritate se discuta intre vanzator si cumparator.

In cazul in care produsele nu corespund din punct de vedere al calității, dacă ambalajul original al produsului nu a fost deteriorat în niciun fel: crăpat, zgâriat, ținut în condiții improprii, astfel încât conținutul lui ar putea fi alterat, dacă produsul a fost deteriorat în urma transportului discutiile se vor purta intre cumparator si vanzator iar daca echipa Vreauromanesc.ro va poate venii in ajutor va rugam trimiteti un mail la vreauromanesc@gmail.com.

Vreauromanesc.ro este lipsit de orice vina in cazul in care produsele si serviciile oferite de utilizatorii platformei, intrucat vreauromanesc.ro este un site de anunturi si nu sunt verificate fizic produsele date spre vanzare.

Vreauromanesc.ro site-ul al companiei Freshtogo natural srl.nu poate fi trasa la raspundere pentru orice neintelegere dintre vanzator si cumparator.

Toate neintelegerile se vor discuta/rezolva pe cale amiabila intre vanzator si cumparator sau prin aplicarea legilor in vigoare. Echipa de suport va este aproape si pentru orice nelamurire va este la dispozitie adresa de email vreauromanesc@gmail.com unde ne puteti lasa mesaje cu privire la orice problema intampinata in contextul utilizarii siteului.

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.